Opleidingsaanbod

Alle opleidingen en bijscholingen voor de sector

 

Edulogia organiseert opleidingen en bijscholingen voor professionals die mobiliteitsopleidingen geven. Onze doelgroep is niet beperkt tot rijlesgevers of docenten code 95 maar richten ons naar elke professional die betrokken is bij de beïnvloeding van het (rij)gedrag van verkeersdeelnemers. Voor elke bijscholing die Edulogia organiseert wordt een aanvraag tot erkenning voor rijlesgevers bij de Vlaamse overheid MOW ingediend. Lees meer over de wetgeving over de bijscholingen.

Een overzicht van al onze geplande opleidingen vind je terug in onze opleidingskalender

Ontdek hier ons volledig opleidingsaanbod.

Tot 30% extra korting van de KMO-portefeuille

Dankzij de KMO-portefeuille kunnen kleine en middelgrote ondernemingen de bijscholingen via Edulogia laten subsidiëren. De Vlaamse overheid komt tot 30% tussen in de opleidingskosten voor kleine ondernemingen en tot 20% voor middelgrote ondernemingen. 

Opleidingspremies via Cevora

Wanneer jouw bedienden een betalende en/of interne opleiding volgen, kan Cevora een deel van de opleidingskosten terugbetalen. Deze financiële steun is gemakkelijk te combineren met andere voordelen zoals de kmo-portefeuille of het betaald educatief verlof. De voorwaarden om van dit voordeel te genieten kunt u raadplegen via de website van Cevora.

Open of incompany opleidingen

Via de opleidingskalender  kan je alle geplande bijscholingen consulteren en kan je van zodra je geregistreerd bent, inschrijven voor de open opleidingen. Staat de bijscholing waarvoor je interesse hebt niet in deze opleidingskalender?  Laat je gegevens achter op de wachtlijst en wij contacteren je wanneer deze bijscholing gepland wordt.

Indien gewenst kan je de bijscholing ook ‘in company’ inrichten. Deze benaming mag je letterlijk nemen, want in dat geval komt de docent naar jouw onderneming en wordt de opleiding uitsluitend ingericht voor de deelnemers die het bedrijf aanduidt.

TOP