Vacature

Bediende rijschool, administratief en klantencontact


Profiel: Administratief bediende
Dienstverband: deeltijds / losse medewerker

Omschrijving

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten van de rijschool en voorziet de klanten van informatie over het behalen van een rijbewijs en de diensten die de rijschool aanbiedt. Persoonlijk, telefonisch en per email/sms. Bij inschrijving stel je een planning op voor lessen en examens in overleg met de leerling en lesgevers via een geautomatiseerd systeem. Daarbij verwerk je ook betalingsaanvragen en volgt deze op.

Je verwerkt de gegevens van de leerlingen, lesgevers en lessen en zorgt ervoor dat deze administratie in overeenstemming is met de wetgeving en richtlijnen omtrent erkende rijscholen. (Na interne opleiding)

Je houdt een algemene administratie bij voor het kantoor (incl. voertuigen), stelt een maandelijks budget op, zorgt voor tijdige betalingen van vaste kosten en genereert een maandelijkse rapportage. Op aangeven van de zaakvoerder en/of directeur verwerk je incidentele administratie van kosten of inkomsten.

Bij een kleine rijschool is zoals bij de meeste kleine bedrijven wel enige flexibiliteit nodig. Sporadisch zijn er zaken die buiten de normale werkuren vallen zoals naar de keuring gaan, een lesgever afzetten, een vergadering bijwonen. Uitzonderingen maar hoort er wel bij.

Aan de andere kant is er ook erg veel ruimte voor je eigen inbreng wat velen als erg aangenaam ervaren. Van de zaakvoerder, directeur, en overheid krijg je instructies en richtlijnen mee maar de praktische uitvoering kan je zelfstandig invullen.

We schatten in dat 12 uur per week genoeg is, kan in 3 x 4 uur of eventueel ook 4 x 3 uur.


Vacature VDAB

Gegevens rijschool/opleidingscentrum

Naam rijschool/opleidingscentrum: Ardooise Autorijschool
Plaats tewerkstelling: Polenplein 29/2, 8850 Ardooie
Website: http://www.ardooiseautorijschool.be

Naam contactpersoon: Nico Bracke
E-mail contactpersoon: [email protected]

TOP