TRAIN-de-TRAINER - Online training geven aan groepen (8u)

TRAIN-de-TRAINER - Online training geven aan groepen (8u)

Inhoud

We weten allemaal hoe belangrijk het is om je trainees te activeren, maar we weten ook allemaal hoe moeilijk dat is. 

In een een klas-situatie kunnen we het ritme van onze leerstof doseren en het leren gemakkelijker maken door onze rol als trainer een beetje te herformuleren. Dan zijn we niet meer alleen lesgever, maar ook facilitator - en onze deelnemers zijn interactief betrokken bij de leerresultaten van zichzelf en van hun collega's.

Maar toen kwam Corona - en "online" is (in ieder geval voorlopig) het nieuwe normaal. Goed en wel: online heeft vele voordelen - maar hoe zit het nu met de participatie van de deelnemers? Hoe zorgen we er in deze nieuwe situatie voor dat de deelnemers betrokken zijn?

Het is duidelijk dat online training geven weer een heel aparte stiel is - en soms hebben we het gevoel dat onze vele jaren ervaring er niet meer toe doen en dat we alles opnieuw moeten bekijken.

Gelukkig is het minder ingrijpend dan dat. In deze online training met Francis Laleman werken we intensief rond het wat en hoe van online training geven - gedurende twee dagen, in 2x2 online blokken van telkens 2 uur.

Hoe pak je zoiets aan? Hoe vertaal je je slides naar leerbegeleiding op het scherm, wat niet hetzelfde is als slides om voor voor te lezen? Hoe ga je om met een groep onine studenten? Hoe kan je de break-out features van ZOOM gebruiken om je training aantrekkelijker te maken?  

Welke interactieve werkvormen kan je gebruiken, zelfs al ben je online?

Verwacht een beetje theorie, maar vooral heel veel praktijkoefeningen - met je eigen trainingmateriaal.

Een training die je nu moet volgen. Want nu is het moment.

Wachtlijst

Wij contacteren je zodra er nieuwe sessies zijn.

Zet me op de wachtlijst

Incompany

Het is mogelijk om als bedrijf of organisatie deze opleiding incompany te organiseren.

Vraag een sessie aan
TOP