Edulogia's Future Talk

Bekijk de foto's van dit event

Bent u klaar voor de mobiliteit van de toekomst?
Mobiliteit is altijd al het onderwerp van grondige (r)evoluties geweest. Maar de innovaties die momenteel voor de deur staan, doen heel wat betrokken partijen naar adem happen. Mensen en bedrijven die actief zijn in het ruime mobiliteitslandschap zijn zich terdege bewust van de veranderingen die op hen af komen. Het volstaat niet alleen om te blijven volgen. Voorsprong nemen, dat is wat telt.

Keynotespreker
Jeroen Vertongen is een gepassioneerd automotive futurist. Hij volgt al jaren de snel en exponentieel groeiende innovaties op de voet, pendelt tussen ons land en Silicon Valley, en brengt een verhaal waarin hij het publiek gidst naar een elektrische, autonome, geconnecteerde en gedeelde wereld. Hij brengt een inspirerende presentatie waarin de mobiliteit van de toekomst wordt geschetst. En hoe je vandaag reeds moet demarreren om morgen niet achteraan het peloton te bengelen.

Edulogia
Edulogia, het Vlaams kennis- en expertisecentrum voor mobiliteitseducatie, blijft niet doof voor de vraagstukken van morgen. Edulogia is actief als aanbieder van train-the-trainer-opleidingen in de ruime mobiliteitssector en krijgt heel wat vragen over het onderwerp. Een event organiseren met Jeroen als gastspreker is interessant om antwoorden te kunnen bieden op deze vragen en om kennis te delen.

Programma
Ontvangst 18.00u
Future Talk 18.30u
Netwerkdrink 20.30u

Datum en locatie
Dinsdag 17/09/2019 Antwerpen (Dock 3 Straatsburgdok Noordkaai 3)

Kostprijs
149 € + BTW
Korting tot 40% door toepassing van de KMO-portefeuille

TOP